Ο Δήμος Γαλατσίου συμμετείχε στην εκλογή νέου προέδρου Σ.Π.Α.Π

15-03-2011 Ενημέρωση
   Ο Δήμαρχος, Κυριάκος Τσίρος, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου & ΚΕΠ, Χριστίνα Μπούρα και ο δημοτικός σύμβουλος εκ μέρους της αντιπολίτευσης, Ιωάννης Σιδερής, συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή νέου Προεδρείου του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π), την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011, στο Δημαρχείο Πεντέλης στα Μελίσσια.
     Η συμμετοχή αυτή έχει σκοπό να στείλει παντού ένα ισχυρό μήνυμα, αυτό του έμπρακτου ενδιαφέροντος του Δήμου Γαλατσίου για τα ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον και την προστασία της ποιότητας ζωής του κατοίκων της πόλης μας.
    Νέος πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π εξελέγη ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος επικράτησε – μετά από μυστική ψηφοφορία – του απερχόμενου προέδρου και δημάρχου Πεντέλης κ. Δημήτρη Στεργίου, συγκεντρώνοντας συνολικά 19 ψήφους έναντι 12 του κ. Στεργίου. Αντιπρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. αναδείχτηκε ο δήμαρχος Βριλησσίων κ. Κώστας Ιωαννίδης, που υπερίσχυσε του Δημάρχου Παλλήνης Θανάση Ζούτσου.
     Ο Δήμαρχος Γαλατσίου συνεχάρη τον νέο πρόεδρο και δήλωσε ότι η εκλογή του στον Σ.Π.Α.Π ανοίγει νέους δρόμους και δίνει νέα πνοή στον Σύνδεσμο θέτοντας για ακόμη μια φορά επί τάπητος τα σοβαρά θέματα που αφορούν το περιβάλλον και την προστασία του.
       Μεταξύ άλλων, έγινε αναφορά στη νέα δυναμική που πρόκειται να αποκτήσει ο Σ.Π.Α.Π για την προστασία και ανάδειξη του Πεντελικού, αλλά και των άλλων «πράσινων» χώρων στους Δήμους μέλη, ώστε να γίνει υπόθεση όλων.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr