«Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου

20-09-2010 Ενημέρωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Φεστιβάλ Γαλατσίου 2010:
 

«Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου

 

Το Φεστιβάλ Γαλατσίου 2010 φιλοξένησε τη Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου την κλασσική κωμωδία του Αλέκου Σακελάριου, «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» σε διασκευή Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου. Ένας θίασος εξαιρετικά ταλαντούχων ηθοποιών ενθουσίασαν το κοινό το οποίο χειροκροτούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.

 

Χιλιάδες κόσμος κατέφθασε από νωρίς στο Θέατρο γα να απολαύσει τη σπαρταριστή κωμωδία ενώ ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, κ. Κώστας Ζώμπος φανερά ενθουσιασμένος από την απήχηση της παράστασης, ευχαρίστησε αρχικά όλους τους παραβρισκόμενους ενώ τόνισε πως ο Οργανισμός προσπαθεί να ικανοποιεί τις επιθυμίες του κόσμου πάντα δωρεάν και ταυτόχρονα ποιοτικά.

 

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Κυριάκος Τσίρος μεταξύ άλλων είπε: «Πάντα βρισκόμαστε κοντά στον δημότη, κοντά στον θεατή ο οποίος πολιτιστικά δεν πρέπει να στερείται σε τίποτα και για αυτό και οι παροχές μας είναι δωρεάν».   

 

Μετά το τέλος της παράστασης οι ηθοποιοί Γιάννης Τσιμιτσέλης, Βάσω Λασκαράκη, Βασιλική Ανδρίτσου, Φώτης Σπύρος, Σοφία Βογιατζάκη, Πέτρος Μπουσουλόπουλος και Τάσος Αλατζάς υπέγραψαν αυτόγραφα ενώ ο «Λευτεράκης», Πέτρος Μπουσουλόπουλος, δήλωσε χαριτολογώντας: «Με τόσο κόσμο που είχε σήμερα, σκεφτόμαστε να έρθουμε και αύριο».

 

Το Φεστιβάλ Γαλατσίου συνεχίζεται το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου με τη hiphop συναυλία των GoinThrough, ProfessionalSinnerz, NEBMA, Θηρίο και Κόμη Χ στις 21.00 στο Άλσος Βεΐκου. 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr