Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κ. Τσιρώνης «ανοίγει τις πόρτες» του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου

30-05-2013 Ενημέρωση


Ο Πρόεδρος του Σώματος θα δέχεται κάθε Παρασκευή 12:00–3 μ.μ. τους πολίτες για θέματα που τους απασχολούν

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γαλατσίου, Κώστας Τσιρώνης, με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους δημότες, ότι στα πλαίσια της άσκησης των αρμοδιοτήτων του και για την εύρυθμη λειτουργία του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και ευρύτερα για την εξυπηρέτηση των πολιτών, θα δέχεται κατόπιν ραντεβού στο γραφείο του, το οποίο βρίσκεται στον 2ο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους), κάθε Παρασκευή και από 12.00 έως 3 μ.μ.,  οποιονδήποτε κάτοικο του Γαλατσίου επιθυμεί να διαβιβαστεί ενημέρωση μέσω σχετικών ανακοινώσεων σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Στόχος, η καλύτερη προσέγγιση των δημοτών και κατοίκων στις εργασίες του Δημοτικού Συμβουλίου σε σχέση με το κάθε φορά αναφερόμενο πρόβλημα, αλλά και η προσπάθεια άμεσης επίλυσης ζητημάτων που απασχολούν πολίτες, ομάδες πολιτών και τοπικές συλλογικότητες, ακόμα και πριν αυτά φθάσουν να απασχολήσουν το Δημοτικό Συμβούλιου Γαλατσίου.

 

Ο κ. Τσιρώνης μιλώντας για την καινοτόμα πρωτοβουλία του ευχήθηκε το άνοιγμά του να αγκαλιαστεί από μαζικότητα και να γίνει αφορμή για κατά το δυνατόν γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη διευθέτηση προβλημάτων, είτε επειδή αυτά γνωστοποιούνται αρτιότερα επεξεργασμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο είτε και λόγω του ότι θα καθίσταται εφικτό να επιλύονται πριν απασχολήσουν τις συνεδριάσεις του. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου, τόνισε συγκεκριμένα για το θέμα ότι: «Ελπίζω η διαδικασία αυτή να αποτελέσει εφαλτήριο ώστε περισσότεροι δημότες και κάτοικοι να θέσουν τα θέματα που τους απασχολούν με οργανωμένο τρόπο ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γαλατσίου ή και να αντιμετωπιστούν θετικά πριν φθάσουν σε αυτό».

 

Τα τηλέφωνα του γραφείου του Δημοτικού συμβουλίου στα οποία θα απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι πολίτες για να κλείσουν τα ραντεβού με τον Πρόεδρο του Σώματος Κωνσταντίνο Ν. Τσιρώνη είναι:   210-2143417210-2143383 και 210-2143430.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr