Ο ΣΤ’ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός στην Κιβωτό του Κόσμου

14-02-2018 Ενημέρωση
Ο ΣΤ’ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός, παιδιά, γονείς αλλά και το προσωπικό, επισκέφτηκαν στις 29 Ιανουαρίου 2018 τις εγκαταστάσεις της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό και αντάλλαξαν δώρα με τα νήπια που συνάντησαν εκεί.

Επίσης παρέδωσαν τον ‘κουμπαρά’ με τις εισπράξεις από το Χριστουγεννιάτικο παζάρι στη γιορτή του Σταθμού, που στήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δημαρχείου.

Η επίσκεψη και το χριστουγεννιάτικο παζάρι έγιναν σε συνδυασμό με τη δράση που είχαν πραγματοποιήσει στην τάξη οι παιδαγωγοί του σταθμού «γνωριμία με τα παιδιά όλου του κόσμου» τη συγκεκριμένη περίοδο, η οποία είχε σπουδαία αποτελέσματα.

Σημειώνεται ότι τον ‘κουμπαρά’ γέμισαν από το υστέρημα τους όλες οι οικογένειες για να προσφερθεί σε συνανθρώπους μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Επίσης, και τα έργα που «φιλοτεχνήθηκαν» από τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς γι’ αυτό τον σκοπό με κόπο και αγάπη έτυχαν μεγάλης αποδοχής από τους γονείς, φίλους αλλά και απλό κόσμο με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένα αξιόλογο ποσό για την «Κιβωτό του Κόσμου».

Μετά την επίσκεψη στην Κιβωτό του Κόσμου οι παιδαγωγοί του ΣΤ’ Δ.Π.Σ. Γαλατσίου έλαβαν ευχαριστήρια επιστολή που έγραφε τα εξής: «Παρακαλώ δεχθείτε ένα μεγάλο, θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από όλους εμάς εδώ στην “Κιβωτό του Κόσμου” προς όλους σας, παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί, για τα ευγενικά σας συναισθήματα και τον ανθρωπισμό σας προς το απροστάτευτο παιδί».

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr