«Οδική Ασφάλεια, Αλκοόλ και Παραβατικότητα»

20-04-2011 Ενημέρωση
           Eνημερωτική ομιλία στο 3ο και 4ο Γυμνάσιο Γαλατσίου πραγματοποίησε την Πέμπτη,14/4/2011, ο κ. Πετούμενος, εξειδικευμένο στέλεχος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», στο πλαίσιο του Προγράμματος «Οδική Ασφάλεια, Αλκοόλ και Παραβατικότητα» που διοργανώνει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο.
         Με το πέρας της ομιλίας μαθητές και μαθήτριες των σχολείων μοίρασαν μπλουζάκια με το λογότυπο «Αλκοόλ και Οδήγηση Συνδυασμός που Σκοτώνει» και σχετικό έντυπο ενημερωτικό υλικό στη Λεωφόρο Βεΐκου αναδεικνύοντας το ρόλο και τη συμβολή της μαθητικής κοινότητας στην ευαισθητοποίηση των κατοίκων του Δήμου μας και κυρίως των νέων σε θέματα οδικής συμπεριφοράς και κατάχρησης αλκοόλ.
           Ευχαριστούμε θερμά τους Διευθυντές και Καθηγητές των δυο Σχολείων για την αμέριστη συμβολή τους στην απρόσκοπτη και επιτυχή έκβαση του Προγράμματος.
            Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Υπεύθυνη της Δημοτικής Αστυνομίας, κα Σοφία Λεπίδα-Ντάγλα και οι άντρες της Δημοτικής Αστυνομίας που συνόδεψαν τα παιδιά και μερίμνησαν για την ασφαλή μετακίνησή τους από και προς το σχολείο.
 
 
 
 
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr