Ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου

31-01-2013 Ενημέρωση

Mε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γυμναστηρίου Γυναικών, που βρίσκεται στην οδό Εκάτης 7, ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 19:30 μ.μ.

Ο παλμός των φετινών εορτών δόθηκε απο τα ίδια τα παιδιά των πολιτιστικών στεκιών, της χορευτικής και θεατρικής ομάδας καθώς και της χορωδίας του Δήμου Γαλατσίου.

 Ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Μανώλης Πρωτονοτάριος, παρουσία του Δημάρχου Γαλατσίου Κυριάκου Τσίρου ,ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για τις προσπάθειες που κατέβαλε καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων και υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει το έργο του παρά τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες. Παράλληλα, υπογράμμισε πως μέλημα της Διοίκησης αλλά και όσων εργάζονται στον Οργανισμό είναι η διατήρηση υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών στο πλήρως εξοπλισμένο Δημοτικό Γυμναστήριο.

Το πλούσιο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, τις οποίες συντόνισε η υπάλληλος του Πολιτιστικού Οργανισμού και υπεύθυνη για τις εκδηλώσεις Ιωάννα Γκέκα, περιελάμβανε μουσική, χορό, θέατρο, εικαστικά, παρουσιάσεις βιβλίων και δράσεις αλληλεγγύης ευχαρίστησε τους συμπολίτες μας που παρευρέθησαν στο «στολίδι» της πόλης , το πολιτιστικό στέκι «Καμίνι», στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους) και στο Άλσος Βασίλης Παπαδιονυσίου.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο,το πρωινό της Κυριακής 20 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 π.μ πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Γαλατσίου «Βασίλης Παπαδιονυσίου», παρουσία του Δημάρχου Γαλατσίου Κυριάκου Τσίρου. Την εκδήλωση πλαισίωναν γυμναστικές και χορευτικές επιδείξεις από τα παιδιά των στεκιών νεολαίας. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και το αποτέλεσμα ικανοποίησε όλους όσοι παρευρέθησαν.

Το παρόν στις εορταστικές εκδηλώσεις έδωσαν επίσης η Βουλευτής Άννα Καραμανλή, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Γαλατσίου.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr