Ολοκληρώθηκαν τα προστατευτικά έργα στον Περιφερειακό Γαλατσίου

07-12-2020 Ενημέρωση

Ο Δήμος Γαλατσίου παρέλαβε το έργο «Κατασκευές για την αντιμετώπιση κατολισθήσεων πρανών στην Περιφερειακή οδό (από Έβρου έως αυχένα) και στην οδό Δράμας, στη συμβολή των οδών Δράμας, Καβάλας και Κυθήρων Δήμου Γαλατσίου», συνολικού προϋπολογισμού 300.000,00 €, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας.

Το έργο αυτό έχει στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την ασφάλεια των πολιτών από τυχόν καταπτώσεις βράχων και κατολισθήσεις πρανών στην περιοχή. Τοποθετήθηκαν νέοι φράκτες εύκαμπτοι μεταλλικοί συγκράτησης λίθων / ογκολίθων  (barriers) μέγιστου φορτίου, πλέγματα επικάλυψης και προστατευτικά τοιχεία εξ οπλισμένου σκυροδέματος με μοναδικό σκοπό την ασφάλεια των διερχομένων πεζών και οχημάτων.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος δήλωσε σχετικά: «Η ασφάλεια των πολιτών ήταν από την πρώτη στιγμή και παραμένει απόλυτη προτεραιότητά μας. Χωρίς μεγάλα λόγια, συνεχίζουμε να δουλεύουμε συστηματικά και να υλοποιούμε έργα που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά μας στο Γαλάτσι καλύτερη και ασφαλέστερη, αλλά και να προστατεύουν το περιβάλλον μας.»

εργο περιφερειακος Γαλατσίου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr