Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΚΕΑ – ωφελούμενους ΤΕΒΑ τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

21-09-2021 Ενημέρωση

Ο Δήμος Γαλατσίου, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης 40, της Περιφερειακής Ενότητας, Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η διανομή δωρεάν προϊόντων, στις  οικογένειες  δικαιούχους του νέου προγράμματος ΕΕΕ, τη Δευτέρα 20/9/2021,  στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «ΠΑΛΑΙ» (επί της Λεωφ. Βεΐκου –απέναντι από το Άλσος Βεΐκου).

Όπως είναι γνωστό, από 01/06/2017 ωφελούμενοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), καθίστανται αυτοδίκαια οι εκάστοτε δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος Ε.Ε.Ε.  ( πρώην ΚΕΑ).

Η διανομή   αφορούσε  459 δικαιούχες οικογένειες . Ολοκληρώθηκε επιτυχώς με τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, υπαλλήλους του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Μέριμνας, της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας,  τους εθελοντές του Δήμου Γαλατσίου  και  με την συνδρομή     υπάλληλων από την εταιρεία  ΣΑΛΛΑΣ .

  Η διαδικασία διανομής διεξήχθη ομαλά, καθώς:

 1)Για την ακριβή ώρα προσέλευσης – διανομής, οι ωφελούμενοι έλαβαν γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που είχαν δηλώσει κατά την αίτησή τους.

2)Αναρτήθηκαν σε εμφανή σημεία, ανακοινώσεις για τη διανομή στο   Δημαρχιακό Μέγαρο και στο χώρο διανομής

3)Έγινε ανακοίνωση στο site και  face book του Δήμου Γαλατσίου.

4) Ελήφθησαν όλα τα μέτρα προστασίας.

  Αξίζει να σημειωθεί, ότι πλέον, η ταυτοποίηση των ωφελούμενων,  γίνεται με λογισμικό, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση, προκειμένου αφενός να αποφευχθούν οι διπλοεγγραφές και αφετέρου να καταστεί ταχύτερη,  η διαδικασία διανομής των προϊόντων στους δημότες.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr