Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΚΕΑ – ωφελούμενους ΤΕΒΑ, την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

26-05-2022 Ενημέρωση

  

   Ο Δήμος Γαλατσίου ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης 40,  της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία,  η διανομή δωρεάν προϊόντων, στις  οικογένειες  δικαιούχους,  του νέου προγράμματος ΚΕΑ,  την Τετάρτη 25/05/2022,   στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «ΠΑΛΑΙ» (επί της Λεωφ. Βεϊκου –απέναντι από το Άλσος Βεϊκου).

       Όπως είναι γνωστό, από 01/06/2017 ωφελούμενοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) καθίστανται αυτοδίκαια οι εκάστοτε δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

       Η διανομή   αφορούσε σε  598  δικαιούχες   οικογένειες . Ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, υπαλλήλους του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Μέριμνας της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας,   με τη συνδρομή  των Εθελοντών του Δήμου Γαλατσίου και  των υπάλληλων  της εταιρείας  ΣΑΛΛΑΣ.

       Η διαδικασία διανομής διεξήχθη ομαλά, καθώς:

 1)Για την ακριβή ώρα προσέλευσης – διανομής, οι ωφελούμενοι έλαβαν γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που είχαν δηλώσει κατά την αίτησή τους.

2)Αναρτήθηκαν σε εμφανή σημεία ανακοινώσεις για τη  διανομή   στο  χώρο του Δημαρχείου  και στο χώρο διανομής

3)Έγινε ανακοίνωση στο site και  face book του Δήμου Γαλατσίου.

4) Ελήφθησαν όλα τα μέτρα προστασίας.

      Αξίζει να σημειωθεί, ότι, πλέον η ταυτοποίηση των ωφελουμένων γίνεται με λογισμικό, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση, προκειμένου αφενός να αποφευχθούν οι διπλοεγγραφές και αφετέρου να καταστεί ταχύτερη η διαδικασία διανομής,  των προϊόντων στους δημότες.

Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΚΕΑ
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr