Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΚΕΑ – ωφελούμενους ΤΕΒΑ, την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

13-04-2022 Ενημέρωση

  

   Ο Δήμος Γαλατσίου ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης 40 της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»,ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διανομή δωρεάν προϊόντων, στις  οικογένειες , δικαιούχους του νέου προγράμματος ΚΕΑ, την Τετάρτη 30/03/2022  στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «ΠΑΛΑΙ» (επί της Λεωφ. Βεϊκου – απέναντι από το Άλσος Βεϊκου).

      Η διανομή   αφορούσε  σε 554 δικαιούχες οικογένειες, εγγεγραμμένες στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).  Η διαδικασία διανομής διεξήχθη ομαλά, καθώς:

 1)Για την ακριβή ώρα προσέλευσης – διανομής, οι ωφελούμενοι έλαβαν γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που είχαν δηλώσει κατά την αίτησή τους.

2)Αναρτήθηκαν σε εμφανή σημεία ανακοινώσεις για την διανομή   στο  χώρο του Δημαρχείου  και στο χώρο διανομής

3)Έγινε ανακοίνωση στο site και  facebook του Δήμου Γαλατσίου.

4) Εξασφαλιστήκαν στο ακέραιο όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας των δικαιούχων, αλλά και των υπαλλήλων του Δήμου που συμμετείχαν στην διανομή .

      Αξίζει να σημειωθεί, ότι, πλέον η ταυτοποίηση των ωφελουμένων γίνεται με λογισμικό, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση, προκειμένου αφενός να αποφευχθούν οι διπλοεγγραφές και αφετέρου να καταστεί ταχύτερη η διαδικασία διανομής των προϊόντων στους δημότες.

    Τέλος, είναι επιβεβλημένη η ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές, τους υπαλλήλους του Δήμου Γαλατσίου, καθώς φυσικά και τους υπαλλήλους της  εταιρείας ΣΑΛΛΑΣ,  που για ακόμη μια φορά, βοήθησαν να ολοκληρωθεί η διανομή στο σύνολό της με επιτυχία,  καθώς υπήρχε αφ’ ενός μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή ωφελούμενων, αφ’ ετέρου, άρτια και υποδειγματική οργάνωση.

Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr