Ολοκληρώθηκε η διανομή βρεφικών προϊόντων στους δικαιούχους ΚΕΑ – Ωφελούμενους ΤΕΒΑ

22-03-2019 Ενημέρωση

Ολοκληρώθηκε η διανομή βρεφικών προϊόντων στους  δικαιούχους ΚΕΑ – Ωφελούμενους ΤΕΒΑ.

Ο Δήμος Γαλατσίου ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης 40 της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δωρεάν  διανομή  βρεφικών προϊόντων, σε μια δικαιούχο   οικογένεια, δικαιούχος του νέου προγράμματος ΚΕΑ, την Πέμπτη 21/3/2019  στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «ΠΑΛΑΙ» (επί της Λεωφ. Βεϊκου – απέναντι από το Άλσος Βεϊκου).

Όπως είναι γνωστό, από 01/06/2017 ωφελούμενοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) καθίστανται αυτοδίκαια οι εκάστοτε δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος  Αλληλεγγύης(ΚΕΑ).
Η διανομή   αφορούσε  1 δικαιούχο  οικογένεια . Ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, υπαλλήλους του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Μέριμνας της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας.

Η διαδικασία διανομής διεξήχθη ομαλά καθώς:

1)Για την ακριβή ώρα προσέλευσης – διανομής, η ωφελούμενη έλαβε γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που είχε δηλώσει κατά την αίτησή της.

2)Αναρτήθηκε σε εμφανή σημείο ανακοίνωση για την διανομή ( ΚΕΠ, Δημόσιες Υπηρεσίες, χώρο διανομής κ.λ.π.)

3)Έγινε ανακοίνωση στο site και  face book του Δήμου Γαλατσίου.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι, πλέον η ταυτοποίηση των ωφελουμένων γίνεται με λογισμικό, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση, προκειμένου αφενός να αποφευχθούν οι διπλοεγγραφές και αφετέρου να καταστεί ταχύτερη η διαδικασία διανομής των προϊόντων στους

διανομή ΤΕΒΑ, ΠΑΛΑΙ
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr