Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης του Υπουργείου Παιδείας στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο Δήμου Γαλατσίου

20-06-2017 Ενημέρωση
Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης, στο οποίο συμμετείχε ο Δήμος Γαλατσίου και το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο Άλσους Βέϊκου, στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής, για τους μαθητές της Γ’ τάξης του Δημοτικού. Όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν πήραν τα διπλώματά τους στο τέλος του προγράμματος και οι γυμναστές τους ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και να αξιοποιήσουν στη θάλασσα πλέον τις γνώσεις που πήραν κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
Συγκεκριμένα ο Δήμος Γαλατσίου διέθεσε για την υλοποίησή του προγράμματος το Ανοιχτό Κολυμβητήριο στο Άλσος Βεϊκου, το πούλμαν για τη μεταφορά των μαθητών και έναν καθηγητή Φυσικής Αγωγής, ο οποίος συμμετείχε στο μάθημα από κοινού με τους τρεις εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής, που παρέχει το Υπουργείο Παιδείας.
Επισημαίνεται πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό όλοι οι μικροί μαθητές μας να αξιοποιήσουν στο έπακρο το συγκεκριμένο πρόγραμμα και να μάθουν να κολυμπάνε με ασφάλεια στις θάλασσες και στις πισίνες, καθώς κατέχουμε ως χώρα αρνητικά ρεκόρ σε πνιγμούς, τόσο στις μικρές, όσο και στις μεγάλες ηλικίες.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr