Ομιλία με θέμα: «Εξισορρόπηση και εναρμόνιση επαγγελματικής-οικογενειακής και προσωπικής ζωής «διοργάνωσε το Γραφείο Γυναικείων θεμάτων του Δήμου.

30-11-2009 Ενημέρωση

Ομιλία με θέμα: «Εξισορρόπηση και εναρμόνιση επαγγελματικής-οικογενειακής και προσωπικής ζωής «διοργάνωσε το Γραφείο Γυναικείων θεμάτων του Δήμου.

 

 

Στις 19 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 2 το μεσημέρι το Γραφείο Γυναικείων Θεμάτων του Δήμου Γαλατσίου διοργάνωσε ομιλία με θέμα την εξισορρόπηση και εναρμόνιση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου Γαλατσίου με αποδέκτες τους μαθητές του σχολείου.

Την ευθύνη για την οργάνωση της είχε η Υπεύθυνη του Γραφείου Γυναικείων Θεμάτων του Δήμου κα. Λίνα Κατσαρίδη Γιαννακοπούλου σε συνεργασία με το ΚΕΘΙ, τη Γενική Γραμματεία Ισότητας και το Συνήγορο του πολίτη.

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν η κα. Ειρήνη Μάρη-ψυχολόγος του ΚΕΘΙ η οποία μίλησε στα παιδιά για τα στερεότυπα που διατηρούνται ως τις μέρες μας σχετικά με τα ανδρικά και τα Γυναικεία επαγγέλματα και την προσπάθεια για την εξισορρόπηση τους και ο κ. Μάκης Κακολοίρης ο οποίος εκπροσώπησε τη Γενική Γραμματεία Ισότητας, μιλώντας στα παιδιά για τη σημασία της υγιούς εναρμόνισης της επαγγελματικής και οικογενειακής προσωπικής ζωής.

Οι παρεμβάσεις στα σχολεία της πόλης για την προώθηση της Ισότητας των δύο φύλων θα συνεχιστούν με την επόμενη ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009  στο 5ο Γυμνάσιο Γαλατσίου (Φαύνου&Ωρωπού)με θέμα τις Διακρίσεις (λόγω Φύλου)στην Απασχόληση.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr