«Παιχνίδια της γειτονιάς» την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Άλσος Βεϊκου

03-06-2019 Ενημέρωση

Όλοι ξέρουμε ότι το παιχνίδι αποτελεί μια βασική δραστηριότητα στη ζωή του παιδιού. Παίζει καθοριστικό ρόλο στη σωματική, την ψυχοσυναισθηματική, την κοινωνική και τη γνωστική του ανάπτυξη. Μέσα από το παιχνίδι το παιδί έχει την δυνατότητα να δράσει ελεύθερα, να ζήσει σε ένα κόσμο φανταστικό που μπορεί να εξουσιάσει, να εκφράσει τα συναισθήματα του, να μάθει τον εαυτό του και τους ανθρώπους γύρω του, να χειρίζεται κανόνες, να κερδίζει και να χάνει, να υπερηφανεύεται για τα επιτεύγματά του, να εξερευνήσει το περιβάλλον του.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας διοργανώνει δράση  – εκδήλωση για τα «Παιχνίδια της γειτονιάς» στο Άλσος Βεϊκου στις 9 Ιουνίου 2019, από τις 10π.μ. έως τις 14μ.μ.,  με θέμα τα «Παιχνίδια της γειτονιάς» και σας προσκαλεί, μικρούς και μεγάλους, να παίξετε, να ζωγραφίσετε, να χορέψετε!

Στόχος είναι να γνωρίσουν τα παιδιά του Δήμου μας παιχνίδια μιας άλλης εποχής τότε που υπήρχαν χώροι και τα παιδιά έπαιζαν μαζί ομαδικά παιχνίδια, δημιουργούσαν φιλίες ,γνώριζαν  τον κόσμο, διασκέδαζαν, έπαιζαν ξένοιαστα σε οικόπεδα και αλάνες που δυστυχώς στις πόλεις δεν υπάρχουν πια.

 

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και υγείας
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr