ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΛΕΟΝ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

30-04-2013 Ενημέρωση

Παράδοση εξαιρετικών εμφανίσεων έχουν δημιουργήσει  οι αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου στον Διασυλλογικό αγώνα που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ένωση Σωματείων Γυμναστικής (ΑΕΣΓΔΕ) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής ομοσπονδίας (ΕΓΟ) στο Γήπεδο τέντα της Μεσσηνιακής Πρωτεύουσας. Ο αγώνας γίνεται παράλληλα με την σημαντική διεθνή συνάντηση KALAMATACUP που διεξήχθη φέτος  για 21η συνεχόμενη χρονιά στην ομώνυμη πόλη της Μεσσηνίας και  αποτέλεσε μια ξεχωριστή εμπειρία για τις μικρές μας αθλήτριες που είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά μεγάλα ονόματα του χώρου αλλά και την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Βαρβάρα Φίλιου που έκανε μια θαυμάσια εμφάνιση.

 


Στον αγώνα πήραν μέρος 120 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.
Στο αγωνιστικό μέρος, την σκυτάλη των επιτυχιών πήραν αυτήν την φορά οι μικρότερες κατηγορίες. Η ομάδα ξεδίπλωσε στο ταπί το ταλέντο της και απέδειξε την καλή προετοιμασία της επιστρέφοντας με  αρκετές διακρίσεις και μετάλλια. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία πανκορασίδων συμμετείχαν οι αθλήτριες Σιφναίου Ιφιγένεια (1η μπάλα, 2η Σ.Α., 2η Χ.Ο., 4η σχοινάκι), Τσόγκα Ελεονόρα (2η στεφάνι, 4η Σ.Α., 4η μπάλα, 4η Χ.Ο.), Γκολφινοπούλου Βάσια (5η σχοινάκι, 7η μπάλα,12η Χ.Ο. 10η Σ.Α.), Τσούλου Διαμάντω (6η σχοινάκι, 8η Χ.Ο., 12 Σ.Α.), Μπιθούλκα Αλεξάνδρα (12η Χ.Ο.) και Γκίνη Φλωριάνα (20η Χ.Ο.).

Στην κατηγορία κορασίδων συμμετείχαν οι αθλήτριες Γκολφινοπούλου Ειρήνη (4η Κορύνες 5η μπάλα 5η Σ.Α.), Καρκαλάτου Δεσποινα (10η μπάλα 14η στεφάνι,13η Σ.Α.) και Μπαρκούκη Ιωσηφίνα (6η Χ.Ο.).

Στην κατηγορία Νεανίδων συμμετείχαν οι αθλήτριες Αχλαδιώτου Αθανασία (6η Σ.Α.7η στεφάνι, 8η Κορύνες, 9η μπάλα, 12η Κορδέλα), Θεοπίστου Ερατώ (8η Κορδέλα, 5η μπάλα 5η Σ.Α.),και Κοκόλη Μαρίνα (18η στεφάνι).

 

Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων και των τμημάτων προετοιμασίας συνεχίζονται εντατικά στο κλειστό γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου αισιοδοξώντας για συνέχεια στις διακρίσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα αλλά και όμορφη παρουσία σε άλλα δρώμενα του χώρο της Γυμναστικής.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr