Συντονίσου διαδικτυακά στις 17 Οκτωβρίου για να συμμετέχεις και εσύ στην παγκόσμια δράση για την ελευθερία!

16-10-2020 Ενημέρωση

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ !

Το Γραφείο Ισότητας των Φύλων και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γαλατσίου, στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τον διεθνή μη κερδοσκοπικό,  μη κυβερνητικό οργανισμό Α21 προωθεί την Παγκόσμια Δράση για την Ελευθερία #GlobalFreedomSummit στις 17 Οκτωβρίου.

Μαζί με την οργάνωση Α21 που δραστηριοποιείται για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων καλούμε όλους σας να λάβετε πληροφορίες για αυτό το αναπτυσσόμενο φαινόμενο με τα εκατομμύρια σκλάβους σε όλο τον κόσμο. Η 17η Οκτωβρίου θα είναι μια ημέρα ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης της τοπικής κοινότητας για το έγκλημα της εμπορίας των ανθρώπων.

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020, χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη θα συντονιστούμε διαδικτυακά για να συμμετάσχουμε στην ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση της τοπικής και παγκόσμιας κοινότητας για το έγκλημα της εμπορίας ανθρώπων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ντοκιμαντέρ για το trafficking διάρκειας 1 ώρας, από το οποίο θα πληροφορηθούν για το έγκλημα, τις μορφές του, τους τρόπους αναγνώρισής του, τους τρόπους καταπολέμησής του, ενώ θα παρουσιαστεί συνοπτικά το έργο που κάνει η Α21 σε 12 χώρες.

Το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο, ώστε ο καθένας να μπορεί να το προβάλλει στο σπίτι του παρέα με την οικογένεια και τους φίλους του (κατάλληλο για άτομα άνω των 16 ετών).

Για να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www2.a21.org/register.php?locale=de-eu

Μετά την εγγραφή θα λάβετε στο email σας ειδοποίηση με το link για την παρακολούθηση του ντοκιμαντέρ. Το link θα αναρτηθεί ανήμερα Σάββατο και στο event στη σελίδα της Α21 στο Facebook.

Βασική προϋπόθεση είναι να διαθέτετε σύνδεση στο διαδίκτυο, σε τηλεόραση, υπολογιστή ή tablet για να προβάλετε το παραπάνω οπτικό ακουστικό υλικό.

Η δράση και η εγγραφή είναι δωρεάν!

 

 

 

 

Global Freedom Summit
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr