Παρών στην παρουσίαση ολοκληρωμένου προγράμματος τουριστικής προβολής της περιφέρειας Αττικής ο Δήμος Γαλατσίου

30-05-2013 Ενημέρωση

Τη Δευτέρα 27 Μαίου στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης παρουσιάστηκε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα τουριστικής προβολής της περιφέρειας Αττικής.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, τόνισε κατα την παρουσίαση ότι το πρόγραμμα τουριστικής προβολής, στοχεύει στο να κατατάξει την Αττική και τα νησιά της ανάμεσα στους top 10 «city break» προορισμούς, να επιτύχει επέκταση της τουριστικής περιόδου πέρα από τους καλοκαιρινούς μήνες προς εξασφάλιση επιπλέον τουριστικού κεφαλαίου και να αναδείξει την πληθώρα των ενδιαφερόντων που προσφέρει το σύνολο της περιφέρειας, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό.

 Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στην ομιλία της τόνισε: «οι φυσικές ομορφιές της πατρίδας μας, σε συνδυασμό με την Ελληνική φιλοξενία αλλά και το ιστορικό και πολιτισμικό παρελθόν της χώρας, αποτελούν σημαντικά στοιχεία για να καταστήσουν τον τουρισμό ένα ισχυρό όπλο ανάπτυξης».

Στην ανάγκη για την άμεση υλοποίηση του προγράμματος που μόνο θετικά μπορεί να επηρρεάσει τον τουρισμό της χώρας, αναφέρθηκε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.


 Ειδικά για το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της περιφέρειας Αττικής δημιουργήθηκαν 11 θεματικές διαφημιστικές ταινίες σε έξι γλώσσες και 11 καταχωρήσεις, που παρουσιάζουν με τον καλύτερο τρόπο την ευρεία γκάμα διαθέσιμων ταξιδιωτικών εμπειριών που ο επισκέπτης μπορεί να βιώσει στην Αττική και στα νησιά του Αργοσαρωνικού. Η προβολή των ταινιών έγινε από το Travel Channel, το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό κανάλι του πλανήτη, το οποίο, εμπνευσμένο από το καταπληκτικό τουριστικό προϊόν που διαθέτει η Περιφέρεια Αττικής, δημιούργησε πέντε οδοιπορικά τηλεοπτικά σποτ που το αναδεικνύουν.

Το παρόν στην παρουσίαση έδωσε ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος καθώς και Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι όλης της  Αττικής.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr