Παρουσίασε τις «Φεγγαροκουταλιές» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη η συγγραφέας Μαριλένα Παππά

28-05-2013 Ενημέρωση

Μια ιδιαίτερη παρουσίαση βιβλίου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μικροί μας φίλοι τη Δευτέρα 20 Μαΐου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαλατσίου. Η 25χρονη συγγραφέας Μαριλένα Παππά παρουσίασε τις φεγγαροκουταλιές και με την θεατρική της ομάδα, μας διασκέδασαν και μας μετέφεραν σε έναν κόσμο που δύο αδέρφια πηγαινοέρχονται καθημερινά με το αερόστατό τους, περπατούν στους τεχνολογικά προηγμένους διαδρόμους της πόλης και ζουν χιλιάδες μέτρα πάνω από το έδαφος. Όμως ξαφνικά αναγκάζονται να μετακομίσουν στην χώρα του καπνού..και εκεί αλλάζουν όλα…!

Το ομώνυμο βιβλίο βρίσκεται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαλατσίου και μπορούν να το δανειστούν οι μικροί μας αναγνώστες! Στην παράσταση των Φεγγαροκουταλιών συμμετείχαν ο Σταμάτης Αλευράς, η Εβελίνα Χαπεντσιούκ και η Μαρία Κρέτζα.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Εμμανουήλ Πρωτονοτάριος, η Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Μαρία Αλιμπέρτη, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος και υπεύθυνη γραφείου τύπου και δημοσίων σχέσεων Χριστίνα Μπούρα και η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολίτες σε δράση» Ελένη Αυλωνίτου.


 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr