Παρουσίαση του βιβλίου «Η άλλη πλευρά του παραδείσου» στις 9 Νοεμβρίου 2009

20-10-2009 Ενημέρωση

O Δήμαρχος Γαλατσίου, Κυριάκος Τσίρος και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, Γιάννης Μανιάτης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Η άλλη πλευρά του παραδείσου» της συγγραφέως Καίτης Λιανού-Ιωαννίδου, τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 7:00 μ.μ.. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» (ισόγειο Δημαρχείου, Aρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους).

«Η άλλη πλευρά του παραδείσου» είναι ένα μυθιστόρημα αλληγορικά γραμμένο, για όλους εκείνους που χάσαμε και δεν θα ξαναδούμε, όλους εκείνους που είναι μακριά μας και αναζητούμε. Είναι μια ανάγκη επικοινωνίας με τον κόσμο των ψυχών μέσα από μια σειρά γεγονότων που η ηρωίδα του βιβλίου βιώνει με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο. Πλάθει μικρές ιστορίες, γράφει τα γεγονότα σ’ ένα τετράδιο και ζει μέσα απ’ αυτές τις σελίδες μαζί με τους αγαπημένους της, που της λείπουν.

Συντονιστής της παρουσίασης θα είναι ο Ανδρέας Καραγιαννόπουλος (τ. Ανώτατο Στέλεχος Εθνικής Τραπέζης) και ομιλητές οι Ελισάβετ Διονυσοπούλου (Ζωγράφος-Χαράκτρια), Νικόλας Κολοκοτρώνης (Συγγραφέας) και Κώστας Κουβέλης (Ποιητής). Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η Κοραλία Μαργέλη. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης η αίθουσα θα φιλοξενεί έργα ζωγραφικής και αγιογραφίες της συγγραφέως.

Πληροφορίες : Πνευματικό Κέντρο Γαλατσίου
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 2143356 -317 1375
E-mail: pneumatiko@galatsi.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr