Παιδική παράσταση από τη Δημοτική Θεατρική Σκηνή στο Καμίνι το Σάββατο 10 Μαϊου και την Κυριακή 11 Μαϊου (2 παραστάσεις)

09-05-2014 Ενημέρωση
Η Δημοτική Θεατρική Σκηνή πραγματοποιεί τις τελευταίες πρόβες για το θεατρικό έργο «Μια φορά κι έναν καιρό… ο βαφτιστικός του βασιλιά», το οποίο απευθύνεται σε παιδιά και θα το ανεβάσει στον πολιτιστικό χώρο «Καμίνι», το Σάββατο 10 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα και την Κυριακή 11 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
 
Το έργο βασίζεται σε ελληνικό παραδοσιακό παραμύθι, όπου ο βαφτιστικός του βασιλιά μεγαλώνοντας αρχίζει να αναζητά το νονό και προσπαθεί να τον συναντήσει. Μετά από πολλά εμπόδια, τα οποία του βάζει ένας κακός άνθρωπος, που θέλει να πάρει τη θέση του, πείθοντας το βασιλιά να του βάλει φοβερές δοκιμασίες. Ωστόσο στο τέλος τα καταφέρνει να βγει νικητής με τη βοήθεια μιας καλής γιαγιάς, μιας όμορφης πριγκίπισσας που τον ερωτεύεται, καθώς και των πολλών πλασμάτων της στεριάς, της θάλασσας και του αέρα, με πρώτο και καλύτερο τον αετό που του φέρνει ακόμη και το αθάνατο νερό. Στο τέλος ο βασιλιάς και νονός του, τον δέχεται στο παλάτι, τον κάνει διάδοχό του και τον παντρεύει με την όμορφη πριγκίπισσα.
 
Η παράσταση είναι πλούσια σε χρώματα, σε κουστούμια, σε αντικείμενα, σε κίνηση και σε χορό. Κατά τη διάρκεια της παράστασης ακούγονται πολλά γνωστά κομμάτια των γνωστών Ελλήνων συνθετών Χατζηδάκι, Θεοδωράκη, Μαρκόπουλου.
 
Η σκηνοθεσία της θεατρικής παράστασης είναι του υπεύθυνου της Δημοτικής Θεατρικής Σκηνής, Δημήτρη Κωτσή.
 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ                    Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
 
 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ        ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΙΡΟΣ                ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΜΠΟΥΡΑ
 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr