Πέντε μετάλλια απέσπασε η ομάδα Μοντέρνων Χορών Δήμου Γαλατσίου

13-02-2019 Ενημέρωση

Πέντε μετάλλια συνολικά και στο ομαδικό και στο σόλο πέτυχαν να αποσπάσουν  στο «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικού Χορού ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ», μαθητές του Τμήματος Μοντέρνων Χορών του Χώρου Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων στο ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου, με δασκάλα την κα. Σοφία Λάσκα.

Πιο αναλυτικά στην κατηγορία σόλο ο Αλέξανδρος Κούτσης, μαθητής της Α’ Λυκείου έλαβε χρυσό μετάλλιο στο hip hop, η Αλίκη Μπακατσούλα, μαθήτρια της Β’ Λυκείου έλαβε αργυρό μετάλλιο στο σύγχρονο, ενώ η Χριστίνα Αγγελακοπούλου, μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου, έλαβε την τέταρτη θέση.

Αντίστοιχα στα ομαδικά στο σύγχρονο ενηλίκων πήραν χάλκινο μετάλλιο οι: Χαρά Παπαλέξη, Μαρία Γιαννούλη, Ειρήνη Μαστοράκη, Αλίκη Μπακατσούλα. Στην κατηγορία ομαδικό hip-hop 9-11 πήραν αργυρό μετάλλιο οι : Θάλεια & Γεωργία Παπαδοπούλου, Ηλιανή Πανταζή, Φαίη Οικονόμου, Βίβιαν Δαμαρλή, ενώ στην ίδια κατηγορία πήραν χάλκινο μετάλλιο οι: Δωροθέα & Ιουλία Κοκλίν, Φρειδερίκη Ζήκου και Ελευθερία Παπαναγή.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Αγ.Θωμά».

Ο Δήμος Γαλατσίου συγχαίρει τους μαθητές–αθλητές που διακρίθηκαν, όπως επίσης και την δασκάλα τους και ευελπιστεί σε περαιτέρω διακρίσεις αλλά και στην αύξηση των συμμετεχόντων στα μαθήματα χορού. Το σημαντικότερο, δεν είναι τα μετάλλια και οι αγώνες, αλλά η άθληση, η διασκέδαση, η συμμετοχή, η εμπειρία και η μαγεία της αίσθησης που η μουσική κινεί το σώμα.

 

ΠΑΛΑΙ, τμήμα μοντέρνων χορών
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr