‘Περπατώ και πετώ’ στις 21-9-2014, στις 11 π.μ. στο άλσος Βεϊκου

15-09-2014 Ανακοινώσεις

 

«ΠΕΡΠΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΩ»
(περπάτημα ζωής και ελπίδας)
Κυριακή 21η Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11π.μ. στο Άλσος Βεΐκου
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.), τον Δωδεκανησιακό Σύλλογο Αυτοάνοσων νοσημάτων Αρθρίτιδας & Λύκου «Θάλεια» και τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Ρευματοπάθεια, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα της Αρθρίτιδας, διοργανώνουν το Περπάτημα ζωής και ελπίδας, με σκοπό τόσο την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τις ρευματικές παθήσεις, όσο και την ενημέρωση των ατόμων με ρευματοειδή αρθρίτιδα, οστεοαρθρίτιδα και οστεοπόρωση για τα ευεργετικά αποτελέσματα της ήπιας άσκησης.
Η άσκηση είναι αναζωογονητική δραστηριότητα που βοηθά τον οργανισμό να διατηρεί την σωματική και ψυχική του ευεξία. Το περπάτημα είναι η ιδανικότερη και η πιο απλή μορφή άσκησης ανεξάρτητα από την ηλικία και τη φυσική κατάσταση. Δεν απαιτεί ειδικό εξοπλισμό παρά μόνο ένα «άνετο» ζευγάρι παπούτσια. Δεν έχει κανένα κίνδυνο για τραυματισμό η ατύχημα. Θα σας βοηθήσει να χάσετε κιλά και να αισθάνεστε πιο υγιείς.
Σας προτρέπουμε να φορέσετε παπούτσια περιπάτου και να μας συναντήσετε την Κυριακή 21 του Σεπτέμβρη ,στην είσοδο του πάρκου Βεΐκου στις 11:00 πμ, για να περπατήσουμε μαζί μια όμορφη διαδρομή ενός χιλιομέτρου.
Η εκδήλωση στην Αθήνα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Γαλατσίου, ενώ την ίδια ώρα η δράση θα υλοποιείται στη Ρόδο και στην Πάτρα .
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
 
Γιώργος Μαρκόπουλος
 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr