Πιστοποίηση ασφάλειας του ηλεκτρολογικού πίνακα στο 3ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο μετά από πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Παιδείας

06-04-2012 Ανακοινώσεις

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρέδρος των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κα. Σοφία Λεπίδα-Ντάγλα, μετά από αίτημά της προς της ΔΕΗ, συναντήθηκε στο 3ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο, με τον αρμόδιο υπάλληλο της ΔΕΗ, παρουσία της Διευθύντριας και Διαχειρίστριας του 3ου -4ου Δημοτικού και 4ου-15ου νηπιαγωγείου, κα. Ευγενία Κουτσή και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κα. Βασιλεία Κάβουρα.

Ειδικότερα, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, κα. Σοφία Λεπίδα-Ντάγλα, η οποία παρακολουθεί ανελλιπώς τα σχολικά ζητήματα και τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων, απευθείας μετά τον εντοπισμό του προβλήματος στον ηλεκτρολογικό πίνακα των σχολείων προέβη στις απαιτούμενες ενέργειες και ανέλαβε εξολοκλήρου το ζήτημα έως την επίλυσή του. Συν τοις άλλοις, η κα. Λεπίδα-Ντάγλα προχώρησε άμεσα στην πιστοποίηση ασφάλειας του ηλεκτρολογικού πίνακα στο 3ο και 4ο Δημοτικό με έξοδα της αρμόδιας Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr