«Παίζουμε…στη χώρα του ΠΑΛΑΙ» την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου

01-12-2017 Ενημέρωση
      «Παίζουμε …στη χώρα του ΠΑΛΑΙ» την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017
 
Ολοήμερη εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ) με διαδραστικά παιχνίδια, βόλτα με το τρενάκι, δημιουργικά εργαστήρια για γονείς, καθώς και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, μουσική και κεράσματα. Το ΠΑΛΑΙ, αυτή η μεγάλη αθλητική εγκατάσταση, αποτελεί πλέον ένα ζωντανό κύτταρο της πόλης μας, το οποίο έχει γίνει σημαντικός χώρος αθλητισμού και πολιτισμού για μικρούς και μεγάλους και ανοίγει ξανά τις πύλες του αυτή την Κυριακή και σας καλεί να το εξερευνήσετε. 
Οι δράσεις της εκδήλωσης θα ξεκινήσουν στις 10:00 το πρωί και θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ανά ηλικιακά γκρουπ, σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία εντός του ΠΑΛΑΙ.
Ειδικότερα, από τις 10:00 έως τις 12:00 οι δράσεις αφορούν τα παιδιά νηπιαγωγείου, Α’ και Β’ Δημοτικού, στις 12:00 είναι για παιδιά Γ’ και Δ’ Δημοτικού και στις 16:00 είναι για παιδιά Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού. Τα παιχνίδια που πρωταγωνιστούν στις δράσεις είναι : Παιχνίδια όπως παλιά, στίβος δοκιμασιών, κυνηγώντας το φως, bungeetrampoline, φουσκωτές περιπέτειες, γιγάντιες ρόδες και γιγαντιαία σφενδόνη, facepainting, ποδοσφαιρικός φουσκωτός στόχος, snooksoccer, σκυταλοδρομία εμποδίων, η ορχήστρα των μικρών καλικαντζάρων, οι πέτρες που λένε ιστορίες και κηπάκι μου μικρό και γιορτινό…
Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με τη συναυλία της δημοφιλούς «Μάντισσας» του φετινού καλοκαιριού, της Μαρίνας Σάττι, στις 19:00, στην κεντρική σάλα του ΠΑΛΑΙ. Η Μαρίνα Σάττι, «μαντεύει» τις πιο γοητευτικές μελωδίες των πέντε ηπείρων και τις παρουσιάζει μαζί με τις «Fonέs» επί σκηνής με 6 εξαιρετικές ερμηνεύτριες δημιουργώντας ένα ηχητικό τοπίο πολύχρωμο με μελωδίες, ρυθμούς και χορογραφίες από τις πλούσιες μουσικές παραδόσεις όλου του κόσμου. Μαζί τους θα είναι και μια παρέα αγοριών που αποτελούν τη νέα τους μπάντα και παρουσιάζουν ένα ανανεωμένο μουσικοχορευτικό σόου, ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι γεμάτο εναλλαγές και εκπλήξεις.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και για τα παιχνίδια και για τη συναυλία.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr