Πλήθος κόσμου γλέντησε την Τσικνοπέμπτη στο ΠΑΛΑΙ στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Γαλατσίου και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου

04-03-2016 Ενημέρωση

Πλήθος κόσμου ήρθε να τσικνίσει το πρωί της Τσικνοπέμπτης 2016 στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου (ΠΑΛΑΙ), στο γλέντι που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Γαλατσίου με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, όπου εκτός από άφθονο κρασί, υπήρχαν σούβλες με 30 αρνιά, περίπου 3.000 καλαμάκια χοιρινά, πατάτες Νάξου και φυσικά γραβιέρα Νάξου.

Μετά τις 11 το πρωί η Ελένη Λεγάκη με το συγκρότημά της και οι χορευτές και χορεύτριες των τοπικών συλλόγων με τις παραδοσιακές φορεσιές μπλέκονταν με τον υπόλοιπο κόσμο που χόρευε μέχρι αργά το μεσημέρι.

 

Πάνω από τους μουσικούς δεσπόζει το πανό του Δήμου Γαλατσίου: «Αγωνιζόμαστε και παλεύουμε το ΠΑΛΑΙ να καταστεί δημόσιος χώρος πολιτισμού και αθλητισμού».

Παρόντες ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γεώργιος Μαρκόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Αντιπρόεδροι Νομικών Προσώπων, δημοτικοί υπάλληλοι και πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr