Πλήθος κόσμου στην ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση νέων προγραμμάτων ανακύκλωσης

02-05-2014 Ενημέρωση
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Δήμου για την παρουσίαση των νέων προγραμμάτων ανακύκλωσης. Το γεγονός έλαβε χώρα τη Δευτέρα 27 Απριλίου στο πολιτιστικό κέντρο «ΚΑΜΙΝΙ», και παρέστησαν ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και διοργανωτής της εκδήλωσης Νίκος Νίκου, πλήθος δημοτικών συμβούλων και εκπροσώπων φορέων της πόλης μας. Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του κοινού, καθώς την εκδήλωση παρακολούθησαν πάνω από 150 συμπολίτες μας γεμίζοντας το αμφιθέατρο στο «Καμίνι».
Την παρουσίαση άνοιξε από την πλευρά του Δήμου ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Νίκου, o οποίος αφού απένειμε τα εύσημα στους συνεργάτες του από την υπηρεσία καθαριότητας, προχώρησε στην αναλυτική περιγραφή των νέων προγραμμάτων ανακύκλωσης. Ακολούθησαν ο κ. Πέτρος Λουκαρέλλης εκπροσωπώντας την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, ο κ. Λεβαντίνος Ερρίκος από την εταιρεία ανακυκλώσεως τηγανέλαιων Oil365, και από την επιστημονική κοινότητα η Dr Χημικός Μηχανικός Βασιλική Τσαπάρα.
Οι παρευρισκόμενοι Γαλατσιώτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την επικείμενη επέκταση του δικτύου των μπλε κάδων και τους 30 νέους δρόμους που θα καλυφθούν, για το νέο ρεύμα συλλογής και ανακύκλωσης τηγανέλαιων , καθώς και για το πρόγραμμα ανακύκλωσης γυαλιού που ήδη εγκαταστάθηκε και λειτουργεί. Η εκδήλωση έκλεισε με ερωτήσεις από το κοινό προς το πάνελ των ομιλητών, και συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα.
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr