Ποιητική βραδιά στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι»

25-01-2019 Ενημέρωση

Μια ξεχωριστή ποιητική βραδιά απόλαυσαν όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το καινούργιο βιβλίο της Γαλατσιώτισσας συγγραφέως κ. Πανούση Ευαγγελίας με τον τίτλο «Μετά τη βροχή», στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Καμίνι» Γαλατσίου.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος χαιρέτισε την εκδήλωση και συνεχάρη την κ. Ευαγγελία Πανούση για το έργο της αλλά και για την προσφορά της στα σχολεία και  τον πολιτισμό του Γαλατσίου.

Για την ποιητική συλλογή μίλησαν οι εξής: κ. Μάνος Ελευθερίου, Αντιδήμαρχος Παιδείας,  κ. Κωνσταντία Δασκαλάκη, ποιήτρια και κ. Δημήτρης Βαρβαρήγος, συγγραφέας,  δίνοντας το στίγμα  της πορείας στην ποίηση της κ. Πανούση.

Ποιήματά της απήγγειλαν η κ. Γεωργία Ζωή, ηθοποιός και αρχιτέκτονας και η κ. Σοφία Αδριανού, φυσικός-μουσικός, οι οποίες παράλληλα με την απαγγελία χρησιμοποίησαν τη φωνή τους για να ερμηνεύσουν αποσπάσματα με πιο μαγικό τρόπο.

Το συντονισμό της ποιητικής βραδιάς είχε ο κ. Δημήτρης Ωραιόπουλος, επικοινωνιολόγος διερμηνέας και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πρόεδροι και μέλη πολιτιστικών συλλόγων και άλλων φορέων του πολιτισμού της πόλης.

 

Καμίνι, ποίηση
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr