Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στα 4 ΚΑΠΗ της πόλης μας

25-10-2013 Ενημέρωση

Σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου μας έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της χειμερινής περιόδου.  Η αρχή έγινε το πρωινό της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου στο 4ο  ΚΑΠΗ Γαλατσίου, ενώ την επόμενη ημέρα ακολούθησε ο αγιασμός στο 3ο ΚΑΠΗ. Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου ήταν η σειρά του 1ου ΚΑΠΗ και οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 22 Οκτωβρίου με τον αγιασμό στο 2ο ΚΑΠΗ.

             Τα ΚΑΠΗ ξεχείλισαν από συμπολίτες και συμπολίτισσες που με στοργή δίνουν απλόχερα εμπειρία ζωής και στους οποίους οφείλουμε να συμπαραστεκόμαστε, να υποστηρίζουμε τα δικαιώματα τους,να μοιραζόμαστε μαζί τις έννοιες τους, να ακούμε τις προτάσεις και τις επιθυμίες τους. Οι χορωδίες των 4 ΚΑΠΗ τραγούδησαν ύμνους για την επέτειο της 28ης   Οκτωβρίου αλλά και δημοτικά και άλλα τραγούδια.

    

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος υποσχέθηκε και δεσμεύτηκε ότι η κοινωνική πολιτική είναι βασική μέριμνα της διοίκησης και ιδιαίτερα στα ΚΑΠΗ θα δοθεί ακόμη μεγαλύτερη έμφαση ώστε όλοι μαζί να προχωρήσουν αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες. «Οι εκδρομές των ΚΑΠΗ θα συνεχιστούν», τόνισε ο Δήμαρχος, «και κύριο μέλημα της Διοίκησης είναι η επαναλειτουργία του τομέα επισκεπτριών Υγείας σε όλα τα ΚΑΠΗ».

«Δεν λέμε πολλά λόγια, υποσχόμαστε μόνο πως θα δουλεύουμε όσο μπορούμε, μαζί σας, δίπλα σας, ενωμένοι για το καλό της πόλης» ήταν τα λόγια της νέας Προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Γεωργίας Κιτσίνη που ανέλαβε αυτή τη δύσκολη αποστολή, ενώ ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Γεώργιος  Βιντζηλαίος τόνισε πως καθημερινά μεριμνά ώστε να διευθετούνται όλα τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία των 4 ΚΑΠΗ.

Στον αγιασμό των ΚΑΠΗ έδωσαν ακόμη  το παρόν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Τσιρώνης, ο Αντιδήμαρχος Μορφωτικού Κεντρου και δια βίου μάθησης Δήμου Κώστας, ο Αντιδήμαρχος των Κ.Ε.Π Κανέλλος Κούλης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την Τεχνική Υπηρεσία Κωνσταντίνος Ζώμπος, η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας  Χριστίνα Μπούρα, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Μανώλης Πρωτονοτάριος και η δημοτική σύμβουλος -επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών Γαλατσίου» Έλενα Ζέρβα.

 
 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr