Πρόγραμμα προαγωγής υγείας με θέμα: «Από το Α έως το Ω: μια Ακαδημία για γονείς», την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

15-11-2022 Ενημέρωση

    Ο Δήμος Γαλατσίου (ΚΕΠ Υγείας Γαλατσίου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) σας καλούν να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

    Το ανωτέρω πρόγραμμα περιλαμβάνει  δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 έως το  Μάϊο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

    Προσκαλούμε όλους  τους  εκπαιδευτικούς των σχολείων του δήμου μας, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων να το παρακολουθήσουν για την άμεση ευαισθητοποίηση και ενημέρωσή τους.

1η Συνάντηση Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 

Μαθησιακές Δυσκολίες – Σχολικό Περιβάλλον και Εκπαίδευση

Άρτεμις Κ. Τσίτσικα
Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής ΕΚΠΑ Επιστ. Υπεύθυνος Προγραμμάτων ΕΚΠΑ-Π.Ο.Υ. “φιλικών” για εφήβους και κατάρτισης του Υπουργείου Υγείας Διευθύντρια ΠΜΣ “Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας” Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.)  

& Κων/νος Καλιανιώτης
Λογοπεδικός-Ειδικός Παιδαγωγός, Ακαδημαϊκός Υπότροφος ΕΚΠΑ 

 Την 1η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο παρακάτω link μέσω zoom:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_VcbqDgCWSj6EWpWext1wrQ

 

 

 

«Από το Α έως το Ω» Μια Ακαδημία για Γονείς
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr