Προσεχώς η λειτουργία Πολυδύναμου Κέντρου Ημερήσιας Απασχόλησης Ενηλίκων ΑμεΑ

05-05-2021 Ενημέρωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑμεΑ

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Γαλατσίου σε συνεργασία με την ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ (Πανελλήνια Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων Παιδιών – Νοητικά Υστερούντων – pegkap.gr ) ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τον προγραμματισμό λειτουργίας Πολυδύναμου Κέντρου Ημερήσιας Απασχόλησης Ενηλίκων ΑμεΑ που έχουν διαγνωστεί με Νοητική Υστέρηση, ηλικίας δεκαοχτώ ετών και άνω. Στο Πολυδύναμο Κέντρο ΑμεΑ οι ωφελούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα, σε δράσεις κοινωνικοποίησης και ψυχαγωγίας, να αξιοποιήσουν και να περάσουν όμορφα και δημιουργικά τον χρόνο τους.

Το Πολυδύναμο Κέντρο ΑμεΑ σχεδιάζεται να λειτουργήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο και θα στεγαστεί σε κτίριο που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Γαλατσίου & Μαρτζώκη 15 και στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό πολλών ειδικοτήτων.

Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες θα είναι εντελώς δωρεάν και θα υπάρχει κάλυψη από τα ασφαλιστικά ταμεία των εξυπηρετούμενων.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να καταθέσουν την αίτησή τους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Πρωτόκολλο του Δήμου Γαλατσίου δια ζώσης ή ηλεκτρονικά στο protokollo@galatsi.gr μέχρι 10/6/2021.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο της Κοινωνικής Υπηρεσίας 210 22 22 011.

Αίτηση Κέντρο ΑΜΕΑ ΠΕΓΚΑΠ ΝΥ

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr