Πρωταθλήτρια ήθους η ποδοσφαιρική ομάδα του Δήμου Γαλατσίου στο γήπεδο και στην κερκίδα

18-09-2017 Ενημέρωση
Τον Οκτώβριο του 2016 το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Γαλατσίου ίδρυσε την Ποδοσφαιρική Ομάδα Δήμου Γαλατσίου με σκοπό να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της ΑΔΕΔΥ. Η κίνηση αυτή έγινε σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή του Δήμου με σκοπό τη περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των εργαζομένων.
Η ομάδα ξεκίνησε μεν με ήττες, αφού ήταν μια νέα ομάδα που συναγωνιζόταν άλλες ομάδες οι οποίες είχαν χρόνια προπονήσεων και συμμετοχών σε αγώνες και πρωταθλήματα, αλλά σταδιακά με συχνές και εξαντλητικές προπονήσεις άρχισαν οι παίκτες να γνωρίζονται καλύτερα και να συνεργάζονται περισσότερο με αποτέλεσμα η ομάδα να «δέσει» και να πετυχαίνει σε κάθε αγώνα και καλύτερο αποτέλεσμα.
Τα χαμηλά σκορ στην αρχή δεν επηρέασαν αρνητικά την ψυχολογία των παιχτών, καθώς ο στόχος ήταν να απόλαυση του παιχνιδιού και όχι η νίκη.
Σύμφωνα και με την εφημερίδα της ΑΔΕΔΥ η ομάδα του Δήμου Γαλατσίου είχε την πιο δυνατή «κερκίδα», η οποία εμψύχωνε συνεχώς του παίκτες. Συνάδελφοι με τις οικογένειές τους αλλά και Γαλατσιώτες ακολουθούσαν την ομάδα σε κάθε αγώνα, χειροκροτούσαν στα παιχνίδια και όχι μόνο την ομάδα του Δήμου αλλά όσους έπαιζαν τίμια και δυναμικά, δείχνοντας σε όλους το ήθος και την ποιότητα όσων εργάζονται στο Δήμο Γαλατσίου.
Μέχρι το τέλος η ομάδα δεν έχασε λεπτό από τη διάθεση και το χαμόγελό της και εντυπωσίασε με την επιμονή, την ηθική και την ευχάριστη διάθεση των παικτών της.
Μπορεί τελικά η ομάδα του Δήμου Γαλατσίου να μην πήρε το πρωτάθλημα αλλά ένα είναι βέβαιο ότι όλοι οι παίκτες και οι οπαδοί απολαύσανε τους αγώνες, και αναπτύξανε καλύτερες συναδελφικές και φιλικές σχέσεις.
Ένα μπράβο στα παιδιά της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του Δήμου Γαλατσίου και συγκεκριμένα στους (αλφαβητικά):
 1. Βακιρτζής Ιωάννης
 2. Γεωργουλόπουλος Αθανάσιος
 3. Γεωργουλόπουλος Γεράσιμος
 4. Ζαφείρης Στέφανος
 5. Κοσμάς Θεόδωρος
 6. Κοσμάς Σπυρίδων
 7. Κοσμάς Στυλιανός
 8. Κριτάκης Ιωάννης
 9. Κύρκος Παναγιώτης
 10. Λυμπέρης Ιωάννης
 11. Μανδηλαράς Αντώνιος
 12. Μανώλης Θεοφάνης
 13. Μαχαιρας Ευστράτιος
 14. Μπαντής Παναγιώτης
 15. Παντελιάς Εμμανουήλ
 16. Παντελής Διονύσιος
 17. Παπαδάκης Μιχαήλ
 18. Παπαδήμου Αφέντρα
 19. Παπαδόπουλος Νικόλαος
 20. Σιώτας Ιωάννης
 21. Τζαννης Βασίλειος
 22. Τσιάκος Βασίλειος
 23. Τσίρος Παύλος
 24. Τσίρος Στυλιανός
 25. Τσούλος Γεώργιος
Ελπίζουμε σε μια καλύτερη αγωνιστική πορεία τη νέα χρονιά και στην κατάκτηση για μια ακόμη χρονιά του πρωταθλήματος ήθους γηπέδου και κερκίδας.  
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr