ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Η ΕΙΡΗΝΗ ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

25-06-2013 Ενημέρωση

Στο “θρόνο” της διατηρήθηκε η Ειρήνη Γκολφινοπούλου αφού μετά από μια πραγματικά εντυπωσιακή εκτέλεση των προγραμμάτων της κατέκτησε για μια ακόμη φορά το χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό και τον τίτλο της πρωταθλήτριας, στους Τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γ΄Κατηγορίας, κάτι εξαιρετικά σπάνιο και αξιέπαινο στον χώρο.Η Ειρήνη maw, ανέβηκε τρεις φορές ακόμα στο βάθρο σε ατομικά αγωνίσματα (Χρυσό στο Ελεύθερο, ασημένιο στην μπάλα χάλκινο στο στεφάνι και 4η θέση στις κορύνες).


 Αν και η Ειρήνη μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχες επιτυχίες, δεν παύει να είναι μια ακόμη μεγάλη διάκριση της Ρυθμικής Γυμναστικής της Ένωσης Γαλατσίου, αλλά και του Γαλατσιώτικου Αθλητισμού. Εξαιρετική και η Καρκαλάτου Δέσποινα (16η θέση στο Σ.Α) και με καλή παρουσία η Μπαρκούκη Ιωσηφίνα. Στον αγώνα πήραν μέρος περισσότερες από 100 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Η Διοίκηση της Ένωσης Γαλατσίου συγχαίρει την προπονητική ομάδα, κ. Μαρία Αντύπα και Βικτορία Γώγου,  και τις όλες τις αθλήτριες του τμήματος Αγωνιστικής Ρυθμικής Γυμναστικής για την εξαιρετική εμφάνιση τους που δικαιώνει την προσπάθεια και τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς και αποδεικνύει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει σαν ομάδα.

Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων και των τμημάτων προετοιμασίας συνεχίζονται εντατικά στο κλειστό γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου έως και τα μέσα Ιουλίου, αισιοδοξώντας για συνέχεια στις διακρίσεις στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των μικρότερων κατηγοριών και αλλά και παρουσία σε άλλα δρώμενα του χώρου της Γυμναστικής.

Η Ένωση Γαλατσίου είναι το μόνο μη κερδοσκοπικό Αθλητικό σωματείο του Γαλατσίου που διατηρεί αγωνιστικά τμήματα με συμμετοχή στα επίσημα Εθνικά πρωταθλήματα. Όσοι ενδιαφέρονται για το άθλημα μπορούν να επισκέπτονται το κλειστό Γυμναστήριο στο άλσος Βέικου για περισσότερες πληροφορίες.

Περισσότερα στο www.galatsirhythmicgymnastics.com

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr