Ρωμαίος και Ιουλιέτα απο τη θεατρική ομάδα του 3ου Γενικού Λυκείου Γαλατσίου

04-10-2013 Ενημέρωση


Η θεατρική ομάδα του 3ου Γενικού Λυκείου Γαλατσίου παρουσίασε την παρωδία του Μπόστ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στο ανοικτό θέατρο του Άλσους Βείκου το απόγευμα της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου.

Οι μικροί ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και συγκίνησαν τον κόσμο που βρέθηκε στο Ανοικτό θέατρο να παρακολουθήσει αυτή την όμορφη και γεμάτη ζωντάνια παράσταση.

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Σοφία Λεπίδα Ντάγλα και ο Διευθυντης του 3ου Γενικού Λυκείου Γαλατσίου Κωνσταντίνος Κοκκίνης  που προλόγισαν την εκδήλωση, τόνισαν τη σημασία της ενασχόλησης με την τέχνη απο μικρή ηλικία και ιδιάιτερα μέσα απο την μικρή Κοινωνία του Σχολείου.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια του έργου είχε η Δήμητρα Ριμπά, ο Αδάδ Αδαμόπουλος και η Χαρίκλεια Τσούτσια. Τα σκηνικά επιμελήθηκε η Δέσποινα Μουστάκα , τα κοστούμια η Στυλιανή Κορρέ και το Μοντάζ η Ελένη Ζαλαβρά.

Έπαιξαν οι μαθητές: Γεωργάκη Ελεάννα, Ζαμάνου Σωτηρία, Ιωάννου Βασίλειος, Κατσώρας Νικόλαος, Κιούσης Νικήτας, Κόρα Πάμελα, Μπουλούτης Μαρίνος, Παπαδάκη Παναγιώτα, Παππά Γλυκερία, Σάαντε Πωλίνα, Τσιούτσιας Γεώργιος. Σκηνικά: Μουστάκα Δέσποινα, με βοηθούς τους μαθητές: με βοηθούς τους: Π. Κόρα, Σ. Κουκούριν, Δ. Μουστάκα, Ε. Μουστάκα, Ε. Νιαβή, Μ. Παρασκευοπούλου, Α. Τσαμπουνάρη. Κοστούμια: Στυλιανή Κορρέ, Μοντάζ: Ελένη Ζαλαβρά, Σκηνοθετική επιμέλεια: Αδάμ Αδαμόπουλος, Δήμητρα Ριμπά, Xαρίκλεια Τσιούτσια.

Η παράσταση αυτή στο θέατρο του Άλσους και η απήχηση που είχε στους δημότες μας αποδεικνύει ότι ο Δήμος μας αγκαλιάζει τις δημιουργικές προσπάθειες των σχολείων του Γαλατσίου και τις αναδεικνύει, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο μια ισχυρή παράδοση στο χώρο του πολιτισμού και της παιδείας. Ευχόμαστε το 3ο Λύκειο να μας ξαφνιάσει ευχάριστα και πάλι!

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr