Σας περιμένουμε σήμερα Τετάρτη 30/12 στο 4o ALL STAR GAME, στις 6μ.μ. στο Κλειστό Γαλατσίου στο Άλσος Βεϊκου

30-12-2015 Ενημέρωση
Το 4ο ALL STAR GAME Ποδοσφαίρου Σάλας στο Κλειστό Γυμναστήριο Άλσους Βεϊκου
 
 
Το 4ο ALL STAR GAME Ποδοσφαίρου Σάλας θα πραγματοποιηθεί από την ΠΕΠΣΣ την ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 και ώρα 18:00, στο κλειστό γυμναστήριο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι. Θα μετάσχουν ομάδα παλαιμάχων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, ομάδα παλαιμάχων των σωματείων του Δήμου Γαλατσίου, ομάδα παλαιμάχων Ποδοσφαίρου Σάλας, καθώς και οι δύο ομάδες των ALL STARS του Ποδοσφαίρου Σάλας.
Το ALL STAR GAME Ποδοσφαίρου Σάλας, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών Με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» γίνεται υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού «Βασίλης Παπαδιονυσίου» του Δήμου Γαλατσίου. Η ΠΕΠΣ Σάλας και ο Δήμος Γαλατσίου για ακόμη μία φορά δείχνουν έμπρακτα το κοινωνικό τους πρόσωπο, στηρίζοντας έναν σύλλογο με μεγάλη προσφορά στον συνάνθρωπο, ιδιαίτερα στη δύσκολη οικονομική και ανθρωπιστική περίοδο που περνάει όλη η χώρα.
 
Πρόκειται να κυκλοφορήσουν κουπόνια αξίας 2€ τα οποία θα μοιραστούν στα σωματεία – μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας, ενώ και την ημέρα της εκδήλωσης θα υπάρχει συμβολικό εισιτήριο 2€ για την είσοδο στο γήπεδο. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα κατατεθεί στη ΦΛΟΓΑ.
 
 
 
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr
[contact-form-7 id="271" title="Φόρμα Επικοινωνίας"]