Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος Γαλατσίου εν όψει της επερχόμενης κακοκαιρίας «ΕΛΠΙΣ»

21-01-2022 Ενημέρωση

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Γαλατσίου εν όψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, με το όνομα «ΕΛΠΙΣ», που αναμένεται να επηρεάσει και την Αττική, με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, από αύριο Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022, σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 7900/20-1-2022 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής/Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας και του υπ’ αριθμ. εγγράφου 189/20-01-2022 του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.Δ Ι.Κ) της Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας.

Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γαλατσίου έχει τεθεί σε επιφυλακή, έχει γίνει έγκαιρα προμήθεια αλατιού και θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία τόσο με την Περιφέρεια Αττικής, όσο και με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες (Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, Ελληνική Αστυνομία, Τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, Πυροσβεστική), για όσο διάστημα διαρκέσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Γαλατσίου:

Παρακαλούνται οι πολίτες να διαβάσουν τις οδηγίες που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου (www.galatsi.gov.gr)  και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr ).

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (ΕΔΕΚΦ) (ΑΑ)

Προς Δήμους Έκτακτο_20.01.2022 (ΑΑ)

 

γραφειο πολιτικής προστασίας, κακοκαιρία ΕΛΠΙΣ
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr