Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος Γαλατσίου ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων

12-02-2021 Ενημέρωση

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι Υπηρεσίες του Δήμου Γαλατσίου ενόψει του επερχόμενου κύματος κακοκαιρίας «ΜΗΔΕΙΑ», που αναμένεται να πλήξει την περιοχή μας, από το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021. 

Γι’ αυτό ανοιχτή θα παραμείνει από το Σάββατο βράδυ 13 Φεβρουαρίου η θερμαινόμενη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Θάνος Κωτσόπουλος», στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους), προκειμένου να φιλοξενηθούν όσοι συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη, για να προστατευτούν από την κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει και την Αττική.

Ο Δήμος Γαλατσίου, μετά την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για επιδείνωση του καιρού τις επόμενες μέρες με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες στην περιοχή της Αττικής, θέτει σε επιφυλακή τις υπηρεσίες του και ειδικότερα το Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου, καθώς και το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας, που θα βρίσκονται σε επιφυλακή για οτιδήποτε χρειαστεί.

Παρακαλούνται οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ και να διαβάσουν τις οδηγίες που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου (www.galatsi.gov.gr)  και στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr ).

Δήμςο Γαλατσίου, θερμαινόμενη αίθουσα Πνευματικού Κέντρου, κακοκαιρια ΜΗΔΕΙΑ
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr