Σε συγκινητική ατμόσφαιρα οι εκδηλώσεις απονομής επαίνων και αριστείων από το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Γαλατσίου

05-01-2015 Ενημέρωση
Δύο συγκινητικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν από το Τμήμα Παιδείας την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου και τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα “Θάνος Κωτσόπουλος”, στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου, με σκοπό να τιμήσουν τους απόφοιτους μαθητές δημοτικών και τους διακριθέντες μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων, ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ των σχολείων του Δήμου Γαλατσίου. Στην εκδήλωση της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου παραβρέθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός, ως εκπρόσωπος Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, ενώ τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου παραβρέθηκαν ο Αρχιμανδρίτης π. Τίτος προϊστάμενος του ιερού ναού της Αγ. Ειρήνης, και ο Αρχιμανδρίτης π. Στέφανος της Αγ. Ειρήνης. Ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος παραβρέθηκε και στις δύο εκδηλώσεις.
Ειδικότερα, την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της απονομής επαίνων στους αποφοίτους μαθητές των δημοτικών, όλοι οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν εθελοντικά στο πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας του Δήμου Γαλατσίου έλαβαν από το Τμήμα Παιδείας έπαινο τιμής, καθώς και ευχετήριες κάρτες και αναμνηστικά δώρα για την ανιδιοτελή προσφορά τους.
Τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της απονομής αριστείων προόδου, πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση τιμής για τον τ. Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Ζώη και την πολυετή προσφορά του – 22 συναπτά έτη – στον Τομέα της Παιδείας. Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, κα. Σοφία Λεπίδα-Ντάγλα προλόγισε τον κ. Ζώη, ενώ ο Διευθυντής του 3ου Λυκείου Γαλατσίου, κ. Κωνσταντίνος Κοκκίνης, μίλησε για την ουσιαστική συμμετοχή του στον τομέα της παιδείας και το αστείρευτο ενδιαφέρον του για τα θέματα που αφορούσαν τα σχολεία του δήμου.
Στην εκδήλωση της Κυριακής τα παιδιά από τα κατηχητικά της Αγ. Ειρήνης και της Αγ. Γλυκερίας έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, ενώ η χορωδία του Δήμου Γαλατσίου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σπύρου Παπαδάτου πλαισίωσε την εκδήλωση της Δευτέρας 22 Δεκεμβρίου ψάλλοντας χριστουγεννιάτικους ύμνους.
 
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr