«Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης» εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Γαλατσίου

04-03-2015 Ενημέρωση
Ο δικηγόρος Μιχαήλ Άγγελος Βουράκης εξελέγη Συμπαραστάτης του Δημότη  στο Δήμο Γαλατσίου στη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015.  
Κατά την ψηφοφορία που διεξήχθη ο Μιχαήλ Άγγελος Βουράκης συγκέντρωσε την απαραίτητη κατά νόμο αυξημένη πλειοψηφία των 2/3 των δημοτικών συμβούλων λαμβάνοντας συνολικά 23 ψήφους.
Μετά τη διαδικασία ο νεοεκλεγείς Συμπαραστάτης του Δημότη & της Επιχείρησης συναντήθηκε με το Δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο, ο οποίος τον συνεχάρη για την εκλογή του και του υποσχέθηκε να στηρίξει το νέο και σημαντικό θεσμό με κάθε τρόπο.
Ο Μιχαήλ Άγγελος Βουράκης είναι Δικηγόρος Αθηνών, έχει τελειώσει τη Νομική σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου έχει κάνει και μεταπτυχιακό στον τομέα του Ιδιωτικού Δικαίου. Σήμερα κάνει μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία του Δικαίου στη Νομική Σχολή Αθηνών.
Έχει εργαστεί σε δικηγορικά γραφεία στους τομείς του Ποινικού, Εργατικού και Αστικού δικαίου και ως επιστημονικός συνεργάτης στην Ελληνική Βουλή. Σήμερα διατηρεί το δικηγορικό του γραφείο στο κέντρο της Αθήνας.
Το 2010 εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, όπου διετέλεσε εντεταλμένος σύμβουλος της διεύθυνσης Αθλητισμού και Πολιτισμού. Ήταν μέλος της επιτροπής εκδίκασης των προσφυγών κατά των αποφάσεων των συλλογικών οργάνων της Περιφέρειας ως εκπρόσωπος της Ένωσης Περιφερειών. Συμμετείχε δύο φορές στην «Εβδομάδα Πόλεων και Περιφερειών» στην Ευρωπαϊκή Ένωση εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής.    
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr