Σήμερα Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, τα εγκαίνια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο χριστουγεννιάτικο χωριό (Παπαφλέσσα, Φαύνου, Κυμοθόης)

06-12-2021 Ενημέρωση

ΕΓΚΑΙΝΙΑ Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Σήμερα, ΔΕΥΤΕΡΑ 6.12.2021, 19:00

στο χριστουγεννιάτικο χωριό

(Παπαφλέσσα, Φαύνου, Κυμοθόης)

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ανάβει τα φώτα της πόλης, συνοδεία χριστουγεννιάτικων μουσικών με τον Άι Βασίλη, τον Άι Νικόλα – Santa Claus, τον Μάγο της Βηθλεέμ και το πνεύμα – Νεράιδα του δάσους.
Ανάμεσα στις κληρώσεις και τις σαπουνόφουσκες, τα ξύλινα αγιοβασιλάκια και τα βεγγαλικά – που θα φτάνουν ως το αστέρι της Βηθλεέμ, θα προσφερθούν ΔΩΡΕΑΝ σε όλους ζάρια, ζαχαροκάντιο και πάπυροι, δώρα και τυχερά γούρια, ποπ κορν, μαλλί της γριάς, πολυσπόρια, ξηροί καρποί, ζεστά ρακόμελα, βασιλόπιτες, ξεροτήγανα, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, κουλούρια, ισλί, κάστανα…
Η μικρή Θέλια, που έρχεται από την Πάτρα γι’ αυτό τον σκοπό, συνοδεία κιθάρας και αρμόνιου, θα τραγουδήσει τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα με την αγγελική φωνή της!
Χώρες του κόσμου σε συνεργασία με την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (όπως η Ρωσία, η Ουκρανία, η Ρουμανία, η Αρμενία, η Σενεγάλη και το Κονγκό) θα ομορφύνουν τα σπιτάκια τους, που περιμένουν ανυπόμονα! Εκεί θα προσφέρουν, ΔΩΡΕΑΝ, βότκα – водка (Ρωσία), πιροσκί – пиріжки (Ουκρανία), παραδοσιακή πίτα (Αρμενία), noodles (Μαλαισία)…
Η βραδιά θα κλείσει με επίδειξη face painting, δρώμενα, βραβεύσεις και χορούς!
Tηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας – έλεγχος στην είσοδο – σας περιμένουμε.
Πάρτε το τρενάκι κι ελάτε στο χριστουγεννιάτικο χωριό μας!
εγκαίνια χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr