Συμμετοχή του Δήμου Γαλατσίου στην ανάδειξη του νέου Προέδρου του Σ.Π.Α.Π

08-03-2013 Ενημέρωση

Ο Δήμος Γαλατσίου είναι μέλος του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπλασης Πεντελικού όρους (ΣΠΑΠ)που αποσκοπεί στην πρόληψη και την αντιμετώπιση πυρκαγιών καθώς και στην αναγέννηση  κατεστραμμένων τμημάτων του.

Την Τρίτη 5 Μαρτίου σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Π.Α.Π στο Δημαρχείο Πεντέλης με θέμα την εκλογή του νέου Προεδρείου (Προέδρου-Αντιπροέδρου) και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου για την επόμενη διετία, προεδρευόντος του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου, ψήφισαν 30 παρόντες εκλέκτορες απο τους 12 Δήμους μέλη του Συνδέσμου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, μοναδικός προταθείς υποψήφιος, έλαβε 29 ψήφους και επανεξελέγη Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π για την επόμενη διετία.


Το Δήμο Γαλατσίου εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Κυριάκος Τσίρος, η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Χριστίνα Μπούρα  και ο Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας Ιωάννης Σιδερής.

Ο Σ.Π.Α.Π συνεργάζεται αρμονικά με το Δήμο μας και ενισχύει αρκετές προσπάθειες μας με δράσεις όπως η ενίσχυση του τομέα πυρασφάλειας,  η συμμετοχή σε εκδηλώσεις που σχετίζονται με το περιβάλλον αλλά και η συνεχής ενημέρωση σχετικά με την πρόγνωση των καιρικών φαινομένων.   

Μάλιστα, το Φεβρουάριο του 2013 διέθεσε περι τα 50 άτομα προσωπικό μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας για συντήρηση πρασίνου, ειδικές εργασίες δασικής προστασίας και συμπληρωματικής φύτευσης.


 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr