Συνάντηση Δημάρχου Γαλατσίου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

12-10-2015 Ενημέρωση
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος συναντήθηκε την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Πολιτικής Προστασίας, κ. Νικόλαο Τόσκα. Παρόντες στη συνάντηση από την πλευρά του Δήμου Γαλατσίου ήταν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Βασίλης Δερεδίνης και από την πλευρά του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας ο Διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού, Βασίλης Μαστρογιάννης.
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε  στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, συζήτησαν το ζήτημα της φιλοξενίας των μεταναστών μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου στο ΠΑΛΑΙ,  αλλά και τα θέματα της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Γαλατσίου. 
 
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου ευχαρίστησε θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό για την αστυνόμευση στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ) μέχρι σήμερα και ο Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτικής Προστασίας τον διαβεβαίωσε ότι θα συνεχιστεί η αστυνόμευση έως ότου ολοκληρωθεί η φιλοξενία των προσφύγων στο ΠΑΛΑΙ.
 
Επίσης, υπήρξε συμφωνία για διαρκή συνεννόηση και  συνεργασία, ώστε να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των προσφύγων, αλλά και τον κατοίκων του Γαλατσίου.
 
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr