Συνάντηση Δημάρχου Γαλατσίου με τον Υφυπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γ.Μπαλάφα

02-06-2016 Ενημέρωση
Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Γαλατσίου πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννης Μπαλάφας, όπου συνάντησε τον Δήμαρχο Γαλατσίου κ. Γιώργο Μαρκόπουλο και συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα θέματα που αφορούν το Δήμο.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία του με τον υφυπουργό, καθώς και στην άμεση ανταπόκριση του σε ζητήματα του Δήμου και των εργαζομένων του, επισημαίνοντας την κινητοποίηση του υφυπουργού στην επίλυση του προβλήματος πληρωμής των εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου Γαλατσίου. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος έκανε αναφορά στα έργα του Δήμου που έχουν υλοποιηθεί και σε αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη και ζήτησε από τον υφυπουργό την παρέμβαση του, για την άμεση μεταφορά και στέγαση των ιατρείων και άλλων υπηρεσιών του ΙΚΑ, στο δημαρχείο.
Ο Υφυπουργός αφού ενημερώθηκε για τα τρέχοντα και τα προγραμματισμένα έργα του δήμου, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «είμαι στην διάθεση σας για να βοηθήσουμε άμεσα ή έμμεσα στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος σας».
Έπειτα ο Δήμαρχος μαζί με τον κ. Μπαλάφα επισκέφθηκαν τον Β΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Γαλατσίου, όπου το εξαιρετικό προσωπικό και τα παιδιά, τους υποδέχτηκαν με καλοκαιρινά τραγούδια και αναμνηστικές ζωγραφιές, επιβεβαιώνοντας το σημαντικό παιδαγωγικό έργο που πραγματοποιείται στον παιδικό σταθμό.
Η επίσκεψη του υφυπουργού στον Β΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό είναι η πρώτη που πραγματοποιεί ο κ. Μπαλάφας μετά την ευνοϊκή ρύθμιση που έγινε για την αλλαγή του ωραρίου των βρεφονηπιαγωγών.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr