Συνάντηση συνεργασίας με εκπροσώπους Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κίνας

25-10-2017 Ενημέρωση
Συνάντηση συνεργασίας ανάμεσα σε εκπροσώπους Κινεζικής Κυβερνητικής αποστολής και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, τον Γενικό Γραμματέα και υπαλλήλους του Δήμου Γαλατσίου πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Καμίνι, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017.
Σκοπός της εν λόγω συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων για τη διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και τη βελτίωση των υπηρεσιών, καθώς και συζήτηση για την πιθανότητα δημιουργίας θεσμικών μηχανισμών που θα εντοπίζει ταλέντα και δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού σε Δήμους.
Από την πλευρά της κινέζικης αποστολής συμμετείχαν οι εξής: Liu Yanguang και Yu Yaowu από το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Περιφέρειας Henan, Niu Kuangsuo από το Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Luoyang και Ju Ruiqing Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού της Περιφέρειας Hua.
            Στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων συζητήθηκαν εκτενώς θέματα κοινωνικού και οικονομικού περιεχομένου σε σχέση με την πρόσληψη προσωπικού, συνταξιοδότηση, αξιολόγηση, καθώς και ενίσχυση μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων του υφιστάμενου προσωπικού σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της σύσφιξης σχέσεων και ανταλλαγής τεχνογνωσίας ανάμεσα στον Δήμο Γαλατσίου και τις Περιφέρειες Hua και Henan, καθώς και του Δήμου Luoyang της Κίνας.
 
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr