Συνέντευξη στο Γαλλικό Κρατικό Ραδιόφωνο France Inter έδωσε ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος με θέμα την αξιοποίηση του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου (ΠΑΛΑΙ)

04-09-2017 Ενημέρωση
Συνέντευξη στο Γαλλικό Κρατικό Ραδιόφωνο France Inter και συγκεκριμένα στη δημοσιογράφο Beatrice Dugue έδωσε ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ) με θέμα τη διεκδίκηση του ΠΑΛΑΙ από το δήμο προς αξιοποίησή του και στη συνέχεια την παραχώρηση του έως το 2020. Το ρεπορτάζ γίνεται ενόψει της υποψηφιότητας του Παρισιού για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.
Η δημοσιογράφος του Γαλλικού Κρατικού Ραδιοφώνου France Inter επισκέπτεται πόλεις που έχουν φιλοξενήσει στο παρελθόν Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως η Αθήνα, το Λονδίνο, το Πεκίνο, Ρίο Ντε Τζανέιρο, με σκοπό την καταγραφή των ολυμπιακών εγκαταστάσεων που δημιουργήθηκαν για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων και την πιθανή αξιοποίησή τους από το κράτος μετά το πέρας των αθλητικών διοργανώσεων. Το Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου είναι μια από τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις που δεν αξιοποιήθηκε μετά το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr