Συνέντευξη τύπου για το τουρνουά μπάσκετ 3on3 Streetball “Τάπα στη βια και στον Ρατσισμό”.

07-06-2017 Ενημέρωση

Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι διοργανωτές των εφετινών τουρνουά 3on3 Streetball « Τάπα στη Βία και στον Ρατσισμό» στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με οικοδεσπότη τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη.
Στην συνέντευξη εκτός του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού συμμετείχαν ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργος Κόνιαρης, ο Αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Σταύρος Δουβής, ο Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών Μανώλης Παπαμακάριος, ο Δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Αχαρνών Στάθης Τοπαλίδης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Δήμου Αχαρνών Γιώργος Δασκαλάκης.
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού πήρε πρώτος τον λόγο και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Το μπάσκετ προσφέρει χαρές εδώ και πάρα πολλά χρόνια, παράγει συνεχώς καλούς παίκτες και στις περισσότερες εκφάνσεις του αποπνέει υγεία. Τα τουρνουά 3on3 έχουν εξελιχθεί σε θεσμό και αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία που στόχο έχει να φέρει το άθλημα στις γειτονιές μας, να δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα να παίξουν και να το γιορτάσουν μαζί με τα ινδάλματά τους».
Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος ο οποίος ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που φιλοξενούμε για 2η συνεχόμενη χρονιά αυτόν τον εξαιρετικό θεσμό, αυτή τη γιορτή του μπάσκετ. Ομολογώ ότι πέρυσι ήταν μία εξαιρετική διοργάνωση, άρτια και μία από τις καλύτερες εικόνες που έχω δει ως Δήμαρχος. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φορείς που επέλεξαν να είμαστε ανάμεσα στους τέσσερις Δήμους που θα φιλοξενήσουν αυτή τη γιορτή του αθλητισμού».
Το Τουρνουά του Γαλατσίου θα διεξαχθεί στις 24 & 25 Ιουνίου 2017 στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου. Οι ΔΩΡΕΑΝ δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται στη φόρμα που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html).

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr