Σπασμένα δέντρα βρέθηκαν στο παλαιό Λούνα Παρκ

02-03-2011 Ενημέρωση
       Ο Δήμος Γαλατσίου προχώρησε πριν από ένα μήνα περίπου σε δενδροφύτευση στο παλαιό Λούνα Παρκ, κοντά στο Λόφο Κόκκου, με σκοπό όπως είχε δηλώσει και ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Κυριάκος Τσίρος να γεμίσει με δένδρα και πράσινο κάθε γωνιά της πόλης και να προσφέρει σε κάθε πολίτη του Γαλατσίου πολύτιμες ανάσες πρασίνου. Συγκεκριμένα στη δενδροφύτευση φυτεύτηκαν 370 δενδρύλλια και θάμνοι στα περίπου πέντε (5) στρέμματα του παλιού Λούνα Παρκ.
       Ένα μόλις μήνα μετά από την επιτυχημένη δενδροφύτευση διαπιστώθηκε ότι πολλά από τα δενδρύλλια ήταν σπασμένα.
        Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου & ΚΕΠ, Χριστίνα Μπούρα, η οποία μαζί με υπαλλήλους της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου επισκέφτηκε το σημείο όπου προκλήθηκαν οι ζημιές τόνισε ότι : «Με λύπη διαπιστώσαμε ότι τα περισσότερα δέντρα που φυτεύσαμε στο παλαιό Λούνα Παρκ, στη Βεΐκου, βρέθηκαν σπασμένα. Η απόφασή μας να αντικαταστήσουμε τις ζημιές δεν μειώνει την οργή μας απέναντι σε μια τέτοια αψυχολόγητη συμπεριφορά».
          Επίσης η κα. Μπούρα είπε χαρακτηριστικά ότι: «είναι υποχρέωση του καθενός μας ξεχωριστά να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ το περιβάλλον και είναι σημαντικό να κάνουμε μικρά, καθημερινά πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς και να καταδικάζουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές».
 
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr