Στην είσοδο του Δημαρχείου το 2ο Notice Board για το έργο CAT4HEAVY του ευρωπαϊκού προγράμματος LIFE

09-12-2021 Ενημέρωση

Ο Δήμος Γαλατσίου τοποθέτησε το 2ο Notice Board (πίνακα ανακοινώσεων) στην είσοδο του Δημαρχείου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους), με στοιχεία για το πιλοτικό έργο CAT4HEAVY, του ευρωπαϊκού προγράμματος LIFE (LIFE17 ENV/GR/000352) για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή, στο οποίο είναι κεντρικός συντονιστής (leader).

Ο δεύτερος πίνακας ανακοινώσεων, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης περιλαμβάνει πληροφορίες για τη θεματολογία, αλλά και την εξέλιξη του προγράμματος.

Το 1ο Notice board είναι τοποθετημένο στο Άλσος Βεΐκου και συγκεκριμένα κοντά στην κεντρική πύλη και είναι φτιαγμένο από ξύλο, ώστε να δένει αρμονικά με τον περιβάλλοντα χώρο.

Και στους δύο πίνακες ανακοινώσεων αναφέρονται στοιχεία για το έργο, καθώς και τα λογότυπα των εταίρων που συμμετέχουν, οι οποίοι είναι από την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία και τη Γερμανία.

Αντικείμενο του έργου, το οποίο θα ολοκληρωθεί το 2023, είναι η εφαρμογή της χρήσης τριοδικών νανο-καταλυτικών συσκευών σε Βαρέα Οχήματα (κυρίως απορριμματοφόρα) για τη συμμόρφωση και προσαρμογή των Βαρέων Οχημάτων Δημόσιας Χρήσης στις καθορισμένες τιμές Εκπομπών και Ποιότητας Αέρα.

Με τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα ο Δήμος Γαλατσίου συμβάλλει στη στήριξη της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη μείωση των εκπομπών GHG.

 

 

Πίνακας ανακοινώσεων LIFE17
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr