Στις 16 Ιουνίου ξεκινάει η πρώτη περίοδος του θερινού αθλητικού CAMP

03-06-2014 Ενημέρωση
Στις 16 Ιουνίου ξεκινάει η πρώτη περίοδος του θερινού αθλητικού CAMP
 
Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η εγγραφή των παιδιών για την πρώτη περίοδο του θερινού αθλητικού Camp 2014, το οποίο αποτελεί θεσμό για την πόλη μας.
Στην πρώτη περίοδο, που ξεκινάει στις 16 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 28 Ιουνίου, έχουν εγγραφεί 467 παιδιά. Όλο το προσωπικό (γυμναστές, φύλακες, καθαρίστριες) βρίσκεται σε ετοιμότητα, ώστε να διεξαχθεί άψογα και η φετινή διοργάνωση του Camp.
Στόχος και του φετινού Camp είναι να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση του παιδιού, αλλά και να ευχαριστήσει το ίδιο το παιδί και να προσφέρει στους γονείς την ικανοποίηση ότι τα παιδιά τους απασχολούνται δημιουργικά και με ασφάλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα στις καλοκαιρινές διακοπές τους, ενώ εκείνοι εργάζονται.
Οι μικροί Γαλατσιώτες είναι πάντα στο επίκεντρο του αθλητικού Camp, το οποίο πραγματοποιείται στον υπέροχο και αναβαθμισμένο, καταπράσινο χώρο του Άλσους Βεΐκου, καθώς και στις αθλητικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν μέσα σε αυτό.
Στη δεύτερη περίοδο του Camp, που ξεκινάει στις 30 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου, έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα 350 παιδιά. Ωστόσο οι εγγραφές για τη δεύτερη περίοδο συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή 6 Ιουνίου, στο 2ο όροφο του Δημαρχείου.
 

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου
Η Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού
Χριστίνα Παπαδιονυσίου Κυριάκος Τσίρος Χριστίνα Μπούρα

 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr