Στον αγιασμό των σχολείων για το «πρώτο κουδούνι» ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος

11-09-2023 Ενημέρωση

Με τον καθιερωμένο αγιασμό σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Γαλατσίου ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, ένα ακόμη σχολικό έτος 2023-2024, με όνειρα και ελπίδα για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος έδωσε το παρόν στους αγιασμούς του 3ου Λυκείου, του  2ου Γυμνασίου και του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου, όπου ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές τονίζοντας ότι: «Το σημαντικό είναι να απολαύσετε κάθε στιγμή της σχολικής σας διαδρομής γιατί αυτά τα χρόνια θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη σας. Γιατί το σχολείο δεν είναι μόνο μαθήματα και διάβασμα, είναι και ο χώρος που μαθαίνουμε να μοιραζόμαστε, να δουλεύουμε συλλογικά, να καλλιεργούμε την ενσυναίσθηση, να δημιουργούμε φιλίες και αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν μια ζωή!». Επίσης, ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και στους κηδεμόνες, τους οποίους συνεχάρη για την αδιάκοπη στήριξή που δείχνουν στους μαθητές ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους !

Το παρόν στον αγιασμό των σχολείων του Γαλατσίου έδωσαν επίσης Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη της Διοίκησης του Δήμου, οι οποίοι μετέφεραν τις ευχές του Δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου, για καλή και δημιουργική σχολική χρονιά προς την εκπαιδευτική κοινότητα, τους μαθητές και τους γονείς.

Αγιασμός στα σχολεία του Γαλατσίου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr