Στον Αρχηγό της Αστυνομίας ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος

24-02-2020 Ενημέρωση

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Εμμανουήλ Πρωτονοτάριο, επισκέφθηκε τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ  Καραμανλάκη και συζήτησαν θέματα που σχετίζονται με την αποτελεσματική θωράκιση της ασφάλειας των πολιτών, όπως είναι οι συχνές περιπολίες στον Δήμο και γενικότερα τα εντατικά μέτρα αστυνόμευσης.

Κατά τη συνάντηση, υπογραμμίστηκε η από κοινού βούληση να δρομολογηθεί μία συστηματική συνεργασία μεταξύ του Δήμου Γαλατσίου και της Ελληνικής Αστυνομίας με στόχο την προστασία των πολιτών.

«Τα θέματα που σχετίζονται με την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών είναι απόλυτη προτεραιότητά μας. Εξέθεσα στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας την κατάσταση στον Δήμο μας και συζητήσαμε πώς μπορούμε να δρομολογήσουμε κοινές δράσεις και παρεμβάσεις για την ηρεμία και την ασφάλεια στις γειτονιές του Γαλατσίου», σημείωσε ο Δήμαρχος.

Από την πλευρά του, ο κ. Καραμαλάκης διαμήνυσε στον κ. Μαρκόπουλο ότι θα είναι σύμμαχοι σε αυτή την προσπάθεια και υπογράμμισε πως η Ελληνική Αστυνομία θέλει να είναι στο πλευρό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς η στόχευση είναι κοινή.

δημος γαλατσιου, μέτρα αστυνόμευσης
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr